Jobb hos oss

Vi søker fler fotografer!

Perfekt kombinasjon for deg som jobber som frilansfotograf og kanskje jobber for et skolefotofirma eller lignende.
Akkurat nå leter morselskapet FotoExpressen AS etter flere sportsfotografer. Mer info på fotoexpressen.com. Les nedenfor hvordan du kan kombinere mellom din egen fotografering, StudioExpressen og FotoExpressen eller andre fotograferingsselskaper (f.eks. Skolefotografering). Ideelt sett ser vi at våre fotografer jobber med alle våre konsepter, Studioexpressen og FotoExpressen.

Om deg
Vi vil at du som søker har god fotokunnskap og har foto som en av dine største interesser.  Du elsker barn og/eller dyr og kanskje jobber du allerede som fotograf eller har det som mål. Tidligere arbeid med fotografering i for eksempel studio/ateljè eller på skole/idrettsklubber (med eller uten eget firma) er verdsatt men ikke et krav.  Jobber du allerede som for eksempel skolefotograf og frilansfotograf passer det bra å kombinere med arbeid hos oss. Utover dette ønsker vi at du har stor sosialkompetanse og er serviceinnstilt. Du blir vårt ansikt ute i felten og derfor legger vi stor vekt på at du som søker er ansvarlig og har god ordenssans. Vi fokuserer på  personlighet og utstråling. 

Da vi iblant arbeider i høyt tempo er det også viktig at du håndterer stress og jobber organisert. Mesteparten av din jobbe skjer via dataen så gode data kunnskaper er et krav. Ett ønskemål er at du minst har tilgang til et profesjonelt systemkamera med passende linse og blitz. Du har førerkort klasse B og tilgang til bil du kan bruke i jobben.  Hvis du må overnatte gjelder lovpålagte diettregler. Du håndterer det norske språket godt både skriftlig og muntlig.

Arbeidsoppgaver 
Arbeidsoppgavene består av å reise ut til avtalte varehus og butikker for å fotografere portrett av barn og babyer samt til dyrebutikker for å fotografere husdyr. Dette er sesongrelatert arbeid og skjer i hovedsak fra februar – mai og oktober – desember. Fra mars til slutten av juni samt september – desember finnes det mulighet for å reise ut til avtalte idrettsforeninger å ta lag- og portrettbilder både innendørs og utendørs. Man må påberegne før- og etterarbeid. Arbeidsplassen er over hele landet og kan innebære noe reising. Innen du starter opp som fotograf hos oss i Studio Expressen er du med på en intern opplæring. Det kan også være mulighet for forlenging av kontrakten over høstens skolefotografering som er fra midten av august til slutten av oktober der består arbeidsoppgavene av å reise ut til avtalte skoler og fotografere portrett- og klassebilder, forutsatt at du ikke har avtale med en annen skolefotofirma.

Om oss
Studio Expressen ligger under Foto-Expressen AS som er et datter selskap av Express-Bild AB som er et nordisk skole- og idrettsfotobedrift med over 35 års erfaring innen volum fotografering. Studio Expressen er markedsledende innen bedriftsfotografering, eventfotografering  og barne- og dyrefotografering i butikker, varehus og kjøpesenter. 

Din arbeidsplass kommer til å være ulike butikker og bedrifter i din bostedsregion. Som medarbeider hos oss kommer du til å være med på en spenne reise og du blir en viktig link i vår kjede. Vi ser på personaler som vår viktigste resurs og det er viktig at våre medarbeidere trives hos oss. Vi er overbevist om at når våre medarbeidere trives blir vi en suksessrik bedrift. 

Vi ser frem imot og motta din søknad

Kontaktperson
Pål Rygh, Fotografansvarlig

Mail  Tlf: 47317019

Bild på fotograf
Perfekt kombination för dig som jobbar som frilansfotograf och kanske jobbar åt något skolfotoföretag eller liknande.